Kambodsja E-visumkrav

Kambodsja ligger på fastlandet i Sørøst-Asia. Den har bemerkelsesverdig slett land og utrolige elver, mellom handelsruter over land og elve som forbinder Kina med India og Sørøst-Asia. Landet har en blanding av mange kulturer fra Asia, Frankrike og USA.

Kambodsjas klima består av monsunvind, som beskriver to primære årstider. Mai til oktober har kraftige, utbredte vinder fra den sørvestlige monsunen, med høy luftfuktighet og mye nedbør. På den annen side opplever november til mars lette og tørre vinder fra den nordøstlige monsunen med lav luftfuktighet og overskyet.

Hvis du har tenkt å besøke landet, hjelper det å gjøre deg kjent med disse værforholdene. Men før du tenker på å reise, her er en sammendragsguide for Kambodsja E-visumkrav.

Kambodsja e-Visa er et relativt nytt tillegg til visumskjemaet for utlendinger som planlegger å besøke landet. Hvis du ønsker å bestille en reise til Kambodsja, spesielt de som bor i nabolandene, bør e-visum være den første informasjonen du finner.

Så før du reiser til Kambodsja er det viktig å følge landets visumkrav. Det er imidlertid et kjent faktum at noen nasjonaliteter ikke kan bruke dette alternativet og i stedet bør kjøpe visum ved ankomst. Før du tar av på din eksotiske ferie, er det lurt å sjekke om du trenger visum eller ikke.

For de fleste besøkende kan du bare reise til Kambodsja hvis du har et obligatorisk Kambodsja-visum innhentet på nettet til en pris av ca. € 59 per person. Online søknad er rask, det tar bare mindre enn fem minutter å fylle ut søknadsskjemaet. Bruk deretter Visa-, PayPal- eller hovedkortet ditt for å foreta betalingene dine. Etter det vil du motta ditt kambodsjanske visum etter noen dager. Av presserende årsaker og riktige prosedyrer kan du imidlertid få tilgang til den innen tjuefire timer.

Viktig informasjon for Kambodsja online visum

Kambodsja e-visum ble til på grunn av det bemerkelsesverdige samarbeidet mellom utenriksdepartementet og Kongeriket Kambodsjas globale samarbeid. Det lar turisten og forretningsmannen oppholde seg opptil tretti dager i landet mens de utforsker dets unike landskap, turiststeder og forretningsmuligheter.

Hvis du planlegger å reise til Kambodsja for arbeid eller utdanning, må du kontakte den nærmeste kambodsjanske ambassaden for å få hjelp når du planlegger ditt lengre opphold i Kambodsja.

Hva er kravene til Kambodsja e-visum?

Før du sender inn søknaden din, må du oppfylle disse kambodsjanske e-visumdokumentene:

 • Gyldig pass i mer enn seks måneder fra et hvilket som helst land som er tillatt med visum i kambodsjansk
 • Passet må ha en blank side for inn- og utreisestempler
 • Et passbilde som oppfyller minimumskravene i Kambodsja
 • Et debet- eller kredittkort for å betale turist- eller forretningsvisumavgiften

Husk at hver person må eie et pass, inkludert barna dine.

Prosessen med å søke om kambodsjansk visum

Etter å ha mottatt søknaden din, går de relevante tjenestemenn gjennom den, og sender den deretter til immigrasjonsavdelingen for behandling.

Hvis søknaden har en feil eller er ufullstendig, vil en offiser fra immigrasjonskontoret kontakte deg og informere deg om å fikse feilene, og som et resultat vil du kaste bort mer tid. Sørg derfor for at søknaden din er feilfri og inneholder sannferdig informasjon for en raskere og smidig søknadsprosess.

Krav for Kambodsja Business Visa-søknad

Hvis du skal til Kambodsja på forretningsreise, må du oppgi det faktiske signerte passet. Dens gyldighet er for seks måneder og det er viktig å ha en tom visumside.

I tillegg må du oppgi et passbilde, som må være tydelig og tatt mot en helt hvit bakgrunn. Et følgebrev for bedriften er et annet viktig dokument du må oppgi.

Husk å ha med deg og vis et reiseavtalebevis for varigheten av reisen, inkludert en e-billett som indikerer reisen din. Du må også fremlegge bevis på din helseforsikringsdekning på minst $ 50 000.

Fortjenestene til det kambodsjanske e-visumet

Når du søker om det kambodsjanske e-visumet, vil du glede deg over en rekke fordeler, inkludert:

 • Prosessen er alltid tilgjengelig på internett
 • Du trenger ikke å foreta registreringene
 • Du vil utføre revisjoner og rettelser før du søker til den kambodsjanske regjeringen.
 • Du vil ha personvernet ditt ettersom ingen andre har tilgang til applikasjonen din
 • Du får tilgang ditt kambodsjanske e-visum fra hjemmet ditt uten mye kamp
 • Du vil alltid ha gjenopprettings-e-posten i tilfelle ditt kambodsjanske e-visum forsvinner
 • Du vil få tjenesterefusjonen etter avslaget på ditt kambodsjanske e-visum

Ofte stilte spørsmål om E-visum til Kambodsja

Når kan jeg søke om Kambodsja-visum?

Å søke om et kambodsjansk e-visum er en enkel prosess, og du kan sende inn søknaden når som helst etter eget ønske. Ved vellykket godkjenning av visumsøknaden din kan du enkelt få tilgang til Kambodsja.

Hva skjer hvis passet mitt utløper tidligere?

Hvis passet ditt utløper innen seks måneder etter ankomst, må du søke om nytt visum. Hvis det haster, kan du bruke hasteprosedyrene. Heldigvis tilbyr mange passkontorer det. Etter å ha mottatt ditt nye pass, må du sende inn visumsøknaden. Dette er fordi du må fylle inn passnummeret ditt i søknadsskjemaet for Kambodsja.

Kan jeg reise inn i Kambodsja for forretninger ved å bruke et turistvisum?

Nei, alle typer visum tjener kun sitt formål. Et turistvisum er for å besøke landet, mens et forretningsvisum er for forretningsformål.

Kan jeg endre eller kansellere søknaden min?

Ja, når du bekrefter visumet ditt, indikerer det dets gyldige periode. Det er imidlertid tilrådelig å besøke og forlate Kambodsja innen gyldighetsperioden, siden du ikke kan bli der i mer enn tretti dager.

Hvis jeg ikke har visum lenger, kan du få pengene tilbake?

Nei, etter å ha behandlet visumsøknaden din, indikerer det tjenestelevering. Derfor kan du ikke få refusjon eller kansellere.

Kan du sende inn en gruppesøknad?

Ja, men reisende må ha sitt eget gyldige Kambodsja-visum. Gruppesøknad sparer tid siden du kun fyller ut informasjonen én gang. Mens du sender inn gruppesøknaden for Kambodsja-visum, kan du klikke på knappen merket “legg til reisende” under det elektroniske søknadsskjemaet.

Hvor kan jeg få mer informasjon om Kambodsja E-visum

For å få ytterligere Kambodsja e-visum, kan du besøke Kambodsja-regjeringens nettsted https://www.evisa.gov.kh/ .

Fordelene ved å velge Kambodsja E-visum

 1. Du sparer tid siden du ikke besøker ambassaden
 2. Hele prosessen er trygg, godt planlagt og rask
 3. Du trenger ikke bekymre deg for reisetider og sen innsjekking så lenge flyavgangen er mer enn 72 timer

Kambodsja har et betydelig antall vaksinerte mennesker. Krigen mot koronaviruset er ennå ikke over; infeksjonsraten har imidlertid redusert de siste to månedene. Som turist eller forretningsmann er du velkommen til Kambodsja. Du må imidlertid ta vaksinasjon fjorten dager eller tidligere før du reiser.

Hvis du ønsker å besøke Kambodsja for en ferie, få en koronavirustest og forsikring før avreise. Du vil få instruksjoner om hvordan du effektivt søker om forsikringen online mens du søker.

Kostnaden er rundt $ 90 for 20 dager med forsikring eller $ 120 for 30 dager. Forsikringen dekker koronavirustesting i Kambodsja og din sykehusinnleggelse hvis du har infeksjoner. For malminformasjon, ikke nøl med å skaffe ditt Kambodsja-visum her i dag mens du planlegger din neste tur.